Germanische Neue Medizin nedir? - GİRİŞ

Bugünkü adıyla: “Germen Tıbbı®“ daha önce "Neue Medizin®" veya "Germanische Neue Medizin® yani türkçeye çevirecek olursak „yeni tıp – yeni alman tıbbı“



[Bu Tıbbın mucidi Dr. med. Ryke Geerd Hamer. 1935 Almanya, Mettmann doğumlu bir dahi. Hatta öyle bir dahi ki ancak Hipokrat, Paracelsus veya batıda „Hekimlerin Prensi“ lakabıyla anılan Avicenna, yani bizim „Tıbbın Babası“ olarak tanıdığımız aslen türk olan İbni Sina ile bir sıralamaya girecek kadar büyük bir Mucittir Dr. Hamer.]

Dünyada „Konvansiyonel tıp“ kelimesi bizim Türkçemizde „modern tıp“ olarak kullanılıyor. Almancada buna „Schulmedizin“ yani „okul tıbbı“ yani resmen tanınmış ve kabul edilmiş ve bu çizginin dışında başka görüşe yer verilmeyen dar görüşlü bir tıbbın adı.

Bunun karşısında duran tıbba „alternatif tıp“ ismini takmışlar. Bizde bu eski  olarak bilinen tıbba „geleneksel tıp“ deniyor.

Batının „geleneksel tıbbı“ ve bizim „modern tıbbımız“ semptomlarla ilgilenirken „Germanische Heilkunde®“, asıl tedaviyi de içeren her hastalığı ve nedenlerini bilir!

Germen Yeni Tıbbı, tüm bilimsel tıbbı kapsayan bilimsel bir şifa bilimidir.
Bu ŞİFA Bilimi 5 biyolojik doğa yasasına dayanmaktadır.
Her bir yasa İnsanlarda, hayvanlarda ve bitkilerde, hatta tek hücreli canlılarda, yani tüm kozmos için bir hastalığın her bir vakası için geçerlidir.

Herhangi bir dogmaya, hipoteze veya sözde istatistiksel olasılıklara ihtiyaç duymaz. Kendi içinde açık ve mantıklıdır ve normal zekaya sahip her insan için kolayca anlaşılabilir ve akledilebilir.

Tüm sözde hastalıklar için geçerlidir - var olan her şey için geçerlidir, çünkü hepsi bu 5 biyolojik doğa yasasına göre çalışır, yani her biri normalde iki aşamalı "Anlamlı Biyolojik Özel Doğa Programının" (SBS) yalnızca bir parçasıdır.

Bu, 8 ve 9 Eylül 1998'de Trnava Üniversitesi'nde (Slovakya) tanıtıldı ve resmi olarak doğrulandı!

Her sözde hastalığın tetikleyicisi her zaman biyolojik bir çatışmadır, DHS olarak adlandırılan oldukça dramatik bir şok deneyimidir.

(devamı gelecektir)…

Yorumlar

yorumunuz iletilmiştir